torsdag 15 oktober 2020

Den Dolda Kampen. Omslag

 Den Dolda Kampen


Hur påverkar denna kamp Dig i dag – och i morgon?

”Människor snubblar ofta på sanningen, men de flesta reser sig och rusar vidare som om ingenting hänt.” - Winston Churchill (1874-1965), engelsk premiärminister

”Frihet är en ägodel som inte kan värderas tillräckligt högt.” - Marcus Tullius Cicero (106-43 f.Kr.), romersk statsman

Vi lever i en tid som inte liknar någonting i det förflutna. Mänskligheten har aldrig tidigare utvecklat sådana tekniska möjligheter som i dag beträffande kommunikation, informationsteknologi, läkarvetenskap, transporter och annat. Men vad är det som har spårat ur? Krig och konflikter som aldrig tar slut och som sägs ge fred i världen, naturkatastrofer som dödar tusentals männikor, ekonomisk system tycks vara nära kollaps. Stölder, våld och mord får oss att fråga: Vart har moralen tagit vägen?

Den Dolda Kampen avslöjar ursprunget till de problem som finns i världen i dag och följer utvecklingen fram till vår egen tid. Men denna broschyr stannar inte där, den leder oss också in i framtiden, där världens ledande makter kämpar för att vinna herravälde över världen. Vad blir slutet på detta? Kommer vi att förlora vår frihet? Kommer en påtvingad moral att lösa problemen? Den Dolda Kampen bevarar dessa och andra frågor.


Kärlekens Beröring är en parallellbroschyr till Den Dolda Kampen och har samma författare. Med Jesu liv och undervisning i centrum inbjuds läsaren att höja sig över livets svårigheter och ta emot den frid, glädje och kärlek som Gud erbjuder. Beställ i dag! Gratis (inget porto).

Den Stora Striden, ur vilken Den Dolda Kampen har tagits, beskriver mycket av vår historia som inte undervisas om i skolorna och som inte framkommer i media. Författaren använder Bibeln som vägledning och leder oss steg för steg genom de två sista årtusendena av vår historia och ger läsaren verktyg för att förbereda sig för vad som snart skall drabba världen som en stor överraskning. Beställ i dag! 60 kr (inklusive porto).

På svenska annat språk_______________________

Namn___________________________ Adress_________________________________________

Sänd till:
Den Dolda Kampen, Box 9, 511 21 KINNA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.